bomvol
echt fruit

Bij MOES. gaan we voor kwaliteit en voor smaak uit echte ingrediënten. Dat is wat ons product zo bijzonder maakt We stoppen onze toetjes bomvol met fruit zodat we geen industriële fruitaroma’s meer nodig hebben. Dit maakt de fruitsmaak zo vers en natuurlijk mogelijk. Precies zoals ze de toetjes vroeger ook maakten.

voor de echte
Fruitliefhebber

Fruit dat proef je! Al onze plantaardige toetjes zitten daarom bomvol met fruit. Onze toetjes variaties bestaan voor maar liefst 35% uit de genoemde smaak. Dit betekent dat de ananas mousse 35% ananas bevat. De aardbeien mousse 35% aardbei bevat en dat de blauwe bes mousse 35% blauwe bes bevat. Eigenlijk bestaan de toetjes van MOES. uit maar liefst 63% fruit. Bij deze berekening tellen we ook de ingrediënten kokos en citroen bij het fruit. De kokos is namelijk van origine een steenvrucht en behoort tot de fruitsoorten. We voegen dit toe om het product een romig karakter te geven. De citroen voegen we toe om de frisse fruitsmaak te ondersteunen. Zeg nu zelf, een toetje dat voor 63% bestaat uit fruit is toch enkel voor de echte fruitliefhebber?

geen
fruit(s)MOES.

Veel producten die hun producten in de supermarkt verkopen gebruiken volop afbeeldingen van verse ingrediënten op hun verpakking. Dit terwijl er vaak maar hele kleine hoeveelheden van dat ingrediënt in hun product zit. Daarnaast komen de foto’s van ingrediënten vaak niet overeen met het ingrediënt gebruikt in het voedingsmiddel. Zo kan een product wat op smaak is gebracht met een aroma en 0.1% gedroogde blauwe bes toch op de verpakking een foto van verse blauwe bessen gebruiken. Veelal denkt de consument dat er verse blauwe bes in dit product zit. Dit geeft te veel ruimte voor misleiding.

Wij bij MOES. vinden het misleidend dat producenten hun verpakking en marketing campagnes vol zetten met verse ingrediënten terwijl dit er niet in zit. Afbeeldingen worden enkel gebruikt om de consument aan te sporen hen product te kopen. In werkelijkheid stoppen ze maar hele kleine hoeveelheden van dit ingrediënt in hun product.

Bij MOES. doen we niet mee aan deze fruit(s)smoes. Daarom stoppen wij ons product vol met fruit. Hierdoor vinden wij dat we ook met trots de afbeelding van aardbei, ananas of blauwe bes op onze verpakking mogen zetten.

Direct naar
Instagram

Lekker
luchtig

MOES. wordt lokaal en kleinschalig gemaakt en zit daarnaast vol met echte ingrediënten.

Al onze toetjes zijn vrij van allergenen, zo sluiten we niemand buiten en kan iedereen mee genieten.

Al onze toetjes zijn plantaardig en dus lekker Vegan.

Onze plantaardige toetjes zitten bomvol met écht fruit. Zo houden we de smaak lekker vers en fruitig.