Eindelijk wat luchtigs!

We gaan voor eenvoud & ambacht. Geen gekunstelde troep maar échte toetjes bomvol fruit. Moes. is 100% plantgemaakt en zonder allergenen. Ondanks dat we veel willen vertellen en zeker weten dat onze toetjes een schot in de roos zijn, houden we ons verhaal lekker luchtig.

We zetten er
een punt achter.

Bij MOES. houden we niet van onzin. Loze praatjes, mooie marketingteksten en de dingen mooier maken dan ze werkelijk zijn, zijn niet aan ons besteed. Dat doen we dan ook gewoon niet! Bij MOES. zetten we daar een punt achter. Ergens een punt achter zetten betekend dat je ergens definitief mee stopt. Dat doen we bij MOES. ook maar dan wel op een luchtige manier. We stoppen naast de verkoop van dierlijke producten dus ook met de verkoop van gebakken lucht. Na de punt begint normaal gesproken een nieuwe zin. Een nieuw hoofdstuk. Laten we MOES. hét begin zijn van iets nieuws.

We stoppen met

het verkopen van dierlijke voeding

het verkopen van voeding waar niet iedereen van kan genieten

Om onze ambitie te kunnen waarborgen hebben we het oprecht echt logo ontwikkeld. Het oprecht echt logo zorgt ervoor dat wij altijd weten wat onze principes zijn en dat jullie als klant samen met de planeet op nummer één worden gezet. Wil je meer weten waar het oprecht echt logo precies voor staat?

Lokaal

geproduceerd

Een van onze oprecht echt pijlers is dat we kiezen we voor eenvoud en ambacht. MOES. wordt namelijk kleinschalig en lokaal geproduceerd en komt dus niet uit een grote fabriek. Alles wordt met veel handwerk en passie geproduceerd in Goirle (NB). In een veldschuur, die vroeger nog bij de boerenactiviteiten betrokken was, is een volledige productielocatie opgebouwd. In deze ruimte wordt MOES. plant gemaakt. De kwaliteit en voedselveiligheid wordt gewaarborgd door het voedselveiligheid systeem (FSSC2200) waarvoor de productielocatie gecertificeerd is. onder dit keurmerk kunnen wij ook waarborgen dat MOES. zonder het gebruik van allergenen geproduceerd wordt.

Om ervoor te zorgen dat we al onze ingrediënten op een plantaardige wijze gemaakt en geproduceerd zijn, hebben we besloten onze producten en grondstoffen te laten certificeren volgens het V-Label. Dit label waarborgt dat ons product en de grondstoffen die wij gebruiken volledig plantaardig zijn

De toetjes van MOES. worden dus volgens een nostalgische wijze op een hedendaagse moderne manier geproduceerd. Plantaardig is bij ons de nieuwe norm.

Plantgemaakt,
dat smaakt!

Direct naar
Instagram

Lekker
luchtig

MOES. wordt lokaal en kleinschalig gemaakt en zit daarnaast vol met echte ingrediënten.

Al onze toetjes zijn vrij van allergenen, zo sluiten we niemand buiten en kan iedereen mee genieten.

Al onze toetjes zijn plantaardig en dus lekker Vegan.

Onze plantaardige toetjes zitten bomvol met écht fruit. Zo houden we de smaak lekker vers en fruitig.